Настільна гра Marvel Champions: The Card Game / Чемпіони Марвел: Карткова гра

2    Відео
код: 5434
Настільна гра Marvel Champions: The Card Game / Чемпіони Марвел: Карткова гра
кількість гравців
1-4
вік
14+
час гри
45-90
Eng
 Навіть супергерої не можуть боротися самотужки по всіх фронтах. Тому, коли Ріно загрожує Нью-Йорку, а Альтрон замишляє плани проти всього людства, доведеться вибрати команди для боротьби з ними. Хто ж цього разу відправиться на справу? Чорна Пантера і Залізна людина? Або ж захист людей впаде на плечі Капітана Америки і Людини-Павука? Хто б це не був, головне знати, що якщо на захист стають відразу кілька супергероїв, то світ в безпеці.

Тип: карткова гра, кооперативна гра
Видавництво: Fantasy Flight Games
Кількість гравців: від 1 до 4
Вік: від 14 років
Час гри: 45-90 хвилин
Мова: англійська

Ознайомитися з правилами  можна тут


Marvel Champions: The Card Game – це карткова настільна гра від компанії Fantasy Flight Games, що розповідає про сутички супергероїв з всесвіту студії Марвел з різними босами. Гра відноситься до жанру ЖКГ, тобто «жива карткова гра», для якої планується постійний випуск нового контенту у вигляді додаткових персонажів, нових босів і окремих сценаріїв.
 У базовій коробці Marvel Champions: The Card Game представлені три боса і п'ять героїв коміксів: Жінка-Халк, Людина-Павук, Залізна людина, Капітан Марвел і Чорна Пантера.
 


 Колода кожного героя перед партією створюється окремо з урахуванням самого персонажа, а також його спеціалізації. Всього в базовій Marvel Champions: The Card Game є карти чотирьох спеціалізацій. Одні з них дають захисні здатності своїм власником, інші додають агресивних дій або ж більше можливостей для командної роботи. Гравці в праві змінювати спеціалізації своїх героїв, створюючи кожного разу новий унікальний геймплей. Наприклад, в битві проти Ріно ваш Спайдер-мен буде вести агресивну битву, а при бійці з Уліссом Кло візьме на себе роль захисника. 


 У кожного лиходія є свій план захоплення світу, поділений на кілька рівнів. А герої прагнуть порушити його. Кожен раз, коли один з рівнів плану виконується, бос здобуває нові можливості й умови битви змінюються. Якщо героям не вдасться покінчити з ворогом до завершального етапу злочинницького плану, то партія буде програна.


 Персонажі гравців в Marvel Champions: The Card Game можуть перевтылюватись під час партії або в супергеройську форму або в своє альтер-его. Дії зловмисника відрізняються в залежності від того, в який з форм знаходяться герої. Звичайної людини він не помічає, просуваючись по треку виконання свого злочинницького плану. Ну а з супергероєм негайно вступає в битву. 


Комплектація гри «Marvel Champions: The Card Game»:
  • біля 350 карт;
  • 100 токенів;
  • 5 трекерів життя;
  • правила гри.
Додати відгук

Андрей (24-06-2020 | 00:46)

Очень люблю карточный Аркхем и фильмы Марвел *бац* и во эта радость ))

Есть еще вопросик, а дополнения планируются быть у Вас в магазине?
Пока точно не известно, но вероятность есть :)

Владислав (23-04-2020 | 15:07)

Доброго дня, знаючи, що Arkham horror card game від FFG отримала локалізацію, які шанси перекладу саме цієї гри?
Доброго дня. Ми локалузівати не збираємось, на жаль :( Можливо хтось інший візьметься, але анонсів поки не було.


   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись