Бонуси за коментарі Бонуси за сторіз

Любі шанувальники настільних ігор! Наша мета – зробити цікаве та корисне хобі доступним якнайбільшій кількості людей. Окрім постійного розширення асортименту, проведення ігротек та локалізації найкращих настільних ігор, ми пропонуємо найнижчі ціни в Україні. Також ви можете отримати знижку у такий спосіб:  

Дисконтна програма

Щоб приєднатися до нашої дисконтної програми й отримати 3%1 знижки на весь асортимент магазину, вам достатньо зареєструватися та здійснити покупку на будь-яку суму зі свого акаунта чи безпосередньо у магазині за адресою м. Київ, вул. І. Франка, 12. Також одразу після реєстрації ви отримуєте 5% знижки на перше замовлення.

Учасники дисконтної програми мають можливість збільшити знижку аж до 12%1. Що більше ви купуєте, то більше заощаджуєте:

• 5% – при купівлі на загальну суму 2000 грн. із зареєстрованого акаунта;
• 7% – при купівлі на загальну суму 4000 грн.;
• 10% – при купівлі на загальну суму 6000 грн.;
• 12% – при купівлі на загальну суму 10000 грн.

*Щоб користуватися персональною знижкою за дисконтною програмою при оформленні замовлення на сайті, потрібно оформляти його лише зі свого зареєстрованого акаунта. Для використання персональної знижки в офлайн-магазині назвіть менеджеру номер телефону, який вказувався при реєстрації на сайті, та ім'я власника акаунта (саме на цей акаунт буде записано покупку).
**Сума за оплачене замовлення зараховується на ваш акаунт протягом 3 днів із дати виконання замовлення.

Студентам

Для студентів діє додаткова знижка +3%2. Щоб її отримати, достатньо показати дійсний студентський квиток.

Іменинникам

Будь-хто може отримати додаткову знижку +5%2 протягом тижня до та тижня після дня народження. Для цього достатньо показати паспорт чи свідоцтво про народження іменинника.

Військовим

Для представників Сил оборони України та ДСНС* діє додаткова знижка +5%2. Щоб її отримати, достатньо показати відповідні чинні посвідчення.

Одноразові промокоди

Приєднуйтеся до наших спільнот у FacebookTelegram та Instagram, слідкуйте за новинами, цікавинками, конкурсами, а також знаходьте у стрічці промокоди зі знижкою до 15%3 на будь-які товари, що є у наявності в нашому магазині. Докладніше про промокоди можна дізнатися тут.

Корпоративні замовлення

Ми розробили особливо вигідну пропозицію для корпоративних клієнтів, а також батьківських комітетів шкіл, дитячих садків чи будь-яких інших навчальних закладів України. Щоб дізнатись докладніше, пишіть нам на info@igromag.ua.

Гуртові замовлення

Якщо ви бажаєте знайти надійного постачальника для вашого магазину чи клубу настільних ігор, відвідайте сторінку «Гуртові закупівлі».

--------------------------

1 – знижка додається лише до студентської знижки та знижки для іменинників або військових.
2 – додається до знижки за дисконтною програмою. Якщо у вас є дійсний студентський квиток і незабаром ваш день народження, можете обрати, яку зі знижок додати до свого дисконту.
3 – не додається до знижок за іншими програмами.

*
До осіб, яким може надаватися знижка, належать військовослужбовці Збройних сил (включно з силами ТрО), Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Служби безпеки України та деяких інших спеціальних служб та підрозділів Сил оборони, а також бійці ДСНС. Також знижка надається членам ДФТГ (добровольчих формувань територіальних громад, що не входять у ЗСУ) та учасникам бойових дій при наданні відповідних документів.


   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 5% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись