Настільна гра Вітаємо в Підземеллі! (UA) / Welcome to the Dungeon (UA)

0
код: 7231

2-4

10+

15-30
Укр
6.58
ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ

Оформити передзамовлення
319 грн.


+ Грішки
602 грн.


+ Schotten Totten 2: Облога
623 грн.


+ Грішки та Schotten Totten 2: Облога
880 грн.

*Передзамовлення за поточною ціною діє до 28.11.2021
Доставка запланована на грудень 2021 р.

  • 4.8 (947 відгуків про Ігромаг)
  • Магазин настільних ігор №1 в Україні.
  • Понад 15000 схвальних відгуків.
  • З вами з 2008 року.
  • Відкриваємо і показуємо ігри.
  • Граємо з вами.
  • Доставляємо вчасно.
  • Проблеми з грою? Вирішуємо швидко.
  • Кур'єр класний, швидкий і завжди з рештою.
 Важко бути менеджером Героя. Потрібно не тільки правильно спорядити його в бій, передбачивши всіх можливих супротивників, але й зробити це якомога дешевше. Адже головне – не залишитись ні з чим після походу до підземелля! І ще не зле було б, щоб він таки вижив і виніс від монстрів усі їхні заховані скарби...
Тип: блеф, сімейна, для вечірки, фентезі
Видавництво: Geekach Games (Україна), IELLO (Франція)
К-сть гравців: від 2 до 4 гравців
Час гри: від 15 до 30 хвилин
Вiк: від 10 років
Мова: українська

Ознайомитися з правилами можна тут

 


 Вітаємо у Підземеллі! (Welcome to the Dungeon) – швидкий картковий філер із механікою аукціону. Гравцям доведеться торгуватися за можливість спорядити героя у похід. Чим менше предметів ви йому видасте, тим більший шанс, що саме ви відправите того до підземелля за скарбами.

Для перемоги потрібно успішно спорядити героя та очистити підземелля двічі. Ну, а якщо станеться навпаки і ваш герой двічі героїчно пожертвує своїм життям, то гравець, який двічі послав його на вірну загибель, вважатиметься таким, що програв.

 

Готуємось до походу.


 Перед початком гри учасники обирають героя та кладуть на стіл картки його спорядження. Кожен раунд має дві фази:
  • Фаза аукціону,
  • Фаза пригод.

 У першу фазу учасники ходять по черзі, витягуючи карти з колоди монстрів та вибираючи, куди саме вирушають ці карти:
  • На формування колоди підземелля
  • Або вбік, закривши карту спорядження.

 У другу фазу гравець, що залишився останнім, споряджає Героя в похід. Для цього він підсумовує здоров'я на карті Героя і відкритих картах предметів, що залишилися. Після цього по черзі відкриває карти з колоди підземелля і намагається розібратися з усіма монстрами.
 


 Вітаємо у Підземеллі! (Welcome to the Dungeon) – проста гра на уважність та прорахунок, правила якої можна пояснити абсолютно всім.

Комплектація настільної гри «Вітаємо в Підземеллі!»:

  • 13 карт монстрів
  • 4 карти-пам'ятки
  • 4 плитки шукачів пригод
  • 24 плитки спорядження
  • 8 карт успіху
  • правила
Додати відгук

У цього товару немає відгуків. Станьте першим, хто залишив відгук про цей товар!

RU | UA

ВакансіїКлубМоє замовленняДисконтна програмаБлогФорумІгри ГУРТОМПостачальникамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтактиАктивація картки

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00