Відгуки про гру Цитаделі (UA) / Citadels (UA)

89    Відео
код: 3083
Додати відгук

Денис (27-03-2024 | 11:16)

Коли планується в наявності?
Доброго дня, Денисе!
Ми теж з нетерпінням чекаємо на новий тираж цієї легендарної гри. Очікуємо орієнтовно на початку травня!
Слідкуйте за нашими оновленнями в соцмережах та на сайті, щоб серед перших почути цю приємну новину:)

Саша (06-01-2024 | 01:12)

Доброго дня, хороша гра, є питання на рахунок крамара. На карті пишеться "можна побудувати будь-яку кількість торгівельних кварталів/візьміть по одній монеті за кожен торгівельний квартал у вашому місті" а в правилах навпаки, спочатку монети а потім будівництво, як тоді має виконуватись хід?? Дякую за відповідь
І ще на карті "стайня" зовсім не зрозуміло що вона дає
+ Цікава гра
- Інколи є протиріччя з правилами, або не зрозумілий опис
Доброго дня!
Щодо карти Крамара - спочатку ми беремо карту або монети, як звичайну дію, а потім отримуємо монети за квартали відповідного кольору. Саме після цього ми маємо змогу будувати будь-яку кількість торгових кварталів та один квартал будь-якого іншого кольору.
Щодо карти Стайня - гравець у свій хід може збудувати лише один квартал, а Урядовець може вкрасти в нього карту, котру хоче збудувати гравець. Тому якщо гравець хоче побудувати стайню, але її хоче вкрасти урядовець, тоді гравець може збудувати ще одну будівлю. Якби це була будь-яка інша будівля, а не стайня, тоді б гравець не мав права збудувати ще одну карту після крадіжки:)
Дякуємо за звернення та бажаємо запеклих партій!

Юлія (04-01-2024 | 20:44)


З першої ж партії ця гра зайняла особливе місця на поличці. Правила пояснюються легко та швидко, що дозволяє вже з другої партії грати в задоволення. Навіть однаковий набір персонажів з різними людьми грається по різному. Гарна якість карток та монеток. За рахунок того, що є багато персонажів, то можна робити велику реіграбільність. Тому ця гра ненаскучить ніколи))) Цікава взаємодія між гравцями, можна робити пакості))
+ Багата варіативність
Можна грати великою компанією
Приємна взаємодія між гравцями
Динамічна
Можна робити різні стратегії
Гарна якість карток
- Довго можна чекати свій хід
Коли змінюються персонажі, треба запам'ятовувати нові ролі, тому перші 2 раунди йдуть повільно
Доброго дня, Юліє!
Дякуємо за детальний відгук про наш бестселер. Дійсно, усі доповнення в ньому додають шаленої реграбельності, тому кожна партія буде унікальною:)
Бажаємо Вам гарних партій!

Максим (24-12-2023 | 19:28)

Доброго дня шановнице видавництво Ігромаг! Придбали в вас гру "Цитаделі" та чудово проводимо час за нею. Останню гру виникла спірна ситуацію яку ми просимо вас допомогти вирішити.
Грали в чотирьох. Я мав персонажа "Відьма". Зачаклував персонажа "Дипломатка". Коли черга дійшла до дипломатки я, на основі того що зачаклував саме її (а вона була в грі в цьому ході), використав її здібність по обміні кварталу з іншим гравцем і доплатою різниці. Обмінявся я саме на квартал "Арсенал" (який дозволяє зруйнувати у свій хід цю карту, щоб зруйнувати 1 квартал на мій вибір у будь-якому місті). В цей же хід, отримавши особливу карту "Арсенал" я зсилаючись на те що, коли хід переходить до зачаклованого мною персонажа мій хід продовжується хочу зруйнувати Арсенал разом з чужим іншим кварталом, так як на цей момент "Арсенал" вже являється частиною мого міста. Інші гравці говорять мені що я не можу цього зробити зсилаючи на фрагмент з правил про "Відьму", а саме: "Ви не можете використовувати ефекти Особливих кварталів із міста зачаклованого гравця". Проте я вважаю, що на момент коли я хочу зруйнувати Арсенал це вже частина мого міста, і я можу зробити таку "багатоходовочку" за один хід, а саме :зачаклувати дипломатку-отримати арсенал використовуючи здатність Дипломатки, і тут же зруйнувати його (так як мій хід продовжується). Скажіть будь ласка хто з нас правий, дякую!
Доброго дня, Максиме!
Наша експертна команда вважає, що ви видумали чудову комбінацію і були в праві її реалізувати)
Бажаємо вам не бути пограбованим)

Андрій (09-12-2023 | 23:14)

Цитаделі - це ідеальне поєднання стратегії, взаємодії та розваги. Кожен раз, коли граю, відчуваю себе ніби за партією у шахи, намагаючись досягти перемоги. Вона весь час тримає в напрузі та надихає на нові тактичні рішення.
+ Якість
Ціна
Варіативність партій
- Немає доповнень
Доброго дня, Андрію!
В Цитаделях і блеф, і дедукція, і стратегія і безліч інших елементів, саме тому в неї хочеться грати все більше і більше:)
Бажаємо Вам збудувати Цитадель найпершим!

Віктор (04-12-2023 | 20:52)

Гра однозначно в ТОП 5 найулюбленіших настолок. Завдяки різним наборам персонажів та карт, партії завжди різні. Можна будувати завжди свою стратегію, та перемагати різними методами
+ Ціна, якість карт, різноманітність партій
- Немає доповнень)
Доброго дня, Вікторе!
Дякуємо вам за відгук на одну з наших улюблених (вже років 15) ігор! Щодо доповнень - це фінальна версія цієї гри, в яку були включені усі актуальні доповнення)
Бажаємо вашій Відьмі гарних цілей)

Марія (10-11-2023 | 13:38)

Класна гра, різноманітні варіанти.
Правила досить заплутані, але коли розібралися, то зависли на ній на цілий день в поїздці.
Рекомендую.
+ Гарна якість, українська локалізація, красива графіка.
- В правилах нелегко розібратися з першого разу
Доброго дня, Маріє!
Дякуємо за вашу рекомендацію до цієї легендарної гри, в які ми особисто граємо вже 15-й рік!)
Хай ваш архітектор буде захищений від Злодія)

Показати більше

   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись