Настільна гра Boom Boom: Frozen 2 (2020) / Бум-Бум: Крижане серце 2 (2020)

0    Відео
код: 7439
Настільна гра Boom Boom: Frozen 2 (2020) / Бум-Бум: Крижане серце 2 (2020)
кількість гравців
2-4
вік
3+
час гри
5-15
мова
 Магія Ельзи не дозволяє їй просто жити, а кличе за собою у незвідану далечінь. Але її друзі та сім'я не дозволяють наодинці вирушити у пошуках пригод. Анна, Олаф та інші завжди готові бути поруч та підтримати Ельзу. Проте магічна буря роз'єднала друзів. Допоможіть їм знайти один одного та подолати всі перешкоди!

Тип: весела гра для дітей
Видавництво: Trefl (Польща)
К-сть гравцiв: від 2 до 4
Час гри: від 5 до 15 хвилин
Вiк: від 3 років
Мова: мовонезалежна


 Бум бум. Крижане серце 2 (Boom-Boom. Disney Frozen 2) – це настільна гра Бум-Бум з ілюстраціями з другого повнометражного мультфільму Дісней про пригоди Ельзи та Анни. Гравцям потрібно діяти одночасно, щоб збирати набори карток персонажів. Переможцем стає той, хто першим зможе зібрати всіх героїв історії.
 

Як грати?


 Перед партією на стіл викладається ігрове поле, в центр якого виставляється дзвіночок. Навколо нього викладаються чотири карти. Картки, що залишилися, перемішуються і роздаються гравцям у вигляді декількох стопок по 4 карти в кожній.

Під час партії гравці беруть одну зі своїх стопок і можуть міняти одну картку з неї на одну картку на ігровому полі. При цьому всі діють одночасно, тому потрібно швидше думати та діяти, поки решта не забрали потрібну вам карту. Обмінювати карти між стопками заборонено.

Як тільки всі карти в стосі будуть портретами одного героя, гравець дзвонить у дзвінок і переходить до наступного стосу своїх карт. Зібравши другий набір, гравець зобов'язаний подзвонити вже двічі, і так далі, поки хтось із учасників не збере всі набори персонажів мультфільму.


 Бум бум. Крижане серце 2 (Boom-Boom. Disney Frozen 2) – це швидка гра з простими правилами на швидкість реакції та розвиток стратегічного мислення. А завдяки чудовим ілюстраціям із улюбленого мультфільму гра стане чудовим подарунком для дитини!

Комплектація настільної гри «Boom Boom: Frozen 2 (2020) (Бум-Бум: Крижане серце 2 (2020)»:

  • 56 карт
  • Ігрове поле
  • Дзвоник
  • Правила
Додати відгук

У цього товару немає відгуків. Станьте першим, хто залишив відгук про цей товар!

   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись