Це передзамовлення завершено, але у другому кварталі 2022 року «Нескінченна зима» буде у продажу ;-)
   Друзі, пропонуємо вам передзамовити нашу нову локалізацію українською й одну з найочікуваніших настолок останнього часу – захопливу стратегічну гру «Нескінченна зима. Палеоамериканці».

   Але спочатку подивіться огляд неймовірних компонентів «Нескінченної зими» від видавництва FANTASIA Boardgames:

   А тепер до справи. Ми знову підготували для вас декілька комплектів за вигідними цінами, тож обирайте, що вам більше до вподоби!
 
Комплект №1
   Якщо бажаєте повністю зануритись у сповнене пригод і труднощів життя доісторичних людей, цей комплект саме для вас: базова гра «Нескінченна зима. Палеоамериканці» та доповнення «Пращури», локалізовані українською, а також англійські доповнення «Rivers & Rafts» і «Cave Paintings» (правила українською до них ми додамо на сайт). А всім, хто оформить і оплатить передзамовлення комплекту №1 з 18 жовтня до 14 листопада включно, ми подаруємо додаткові модулі «Aurora Borealis», «Canine Familiars» та «Ceremonial Grounds», які внесуть ще більше різноманітності у вашу стратегію. Тож хутчіш замовляйте цей комплект за 2684 грн. і отримуйте свій подарунок!

 
Комплект №2
   Якщо хочете придбати базову гру «Нескінченна зима. Палеоамериканці» та доповнення «Пращури», локалізовані українською, вам підійде комплект №2Вартість комплекту для всіх, хто оформить та оплатить передзамовлення з 18 жовтня до 14 листопада включно, становить 1690 грн. Натискайте на кнопку і замовляйте цей комплект.

 
Базова гра «Нескінченна зима. Палеоамериканці»
   Якщо ви вважаєте, що для початку пригод посеред крижаних земель вам вистачить базової гри, можете замовити лише їїВартість «Нескінченної зими» для всіх, хто оформить та оплатить передзамовлення з 18 жовтня до 14 листопада включно, становить 1272 грн. Натискайте на кнопку і замовляйте базову гру.

Комплект №1 у розстрочку
   Крім того, на етапі передзамовлення (з 18 жовтня до 14 листопада включно) ви можете придбати базову гру «Нескінченна зима. Палеоамериканці» та доповнення «Пращури», локалізовані українською, а також англійські доповнення «Rivers & Rafts» і «Cave Paintings» у розстрочку, сплативши спочатку лише 1400 грн., а решту 1400 грн. вже перед відправкою вам ігор. У подарунок ви також отримаєте додаткові модулі «Aurora Borealis», «Canine Familiars» та «Ceremonial Grounds», які внесуть ще більше різноманітності у вашу стратегію. Натискайте на кнопку і замовляйте цей комплект.

 
Комплект №2 у розстрочку
   Також на етапі передзамовлення (з 18 жовтня до 14 листопада включно) ви можете придбати у розстрочку комлект із базової гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» та доповнення «Пращури», локалізованих українською, сплативши спочатку лише 900 грн., а решту 900 грн. вже перед відправкою вам ігор. Натискайте на кнопку і замовляйте цей комплект.

   Але і це ще не все! Серед всіх, хто оформив та оплатив передзамовлення з 18 жовтня до 24 жовтня включно, ми 27 жовтня розіграли 1000 бонусів, якими можна частково або повністю оплатити будь-яке замовлення (у розрахунку 1 бонус = 1 грн.). Три щасливчики отримали 500, 300 і 200 бонусів відповідно.
 
   Події «Нескінченної зими» відбуваються у Північній Америці в ранні дні людської експансії, приблизно за 10 000 років до н. е. Гравці керують розвитком своїх племен протягом декількох поколінь – від кочових мисливців-збирачів до процвітаючих суспільств. Протягом гри племена можуть мігрувати та заселяти нові землі, зростати у кількості, встановлювати культурні традиції, полювати на мегафауну та будувати вічні мегаліти.

   «Нескінченна зима» – це комплексна євро-стратегія, яка інноваційно й елегантно поєднує механіки розміщення робітників, побудови колоди та менеджменту ресурсів. Кожен раунд гравці відправляють своїх членів племені у різні місця на ігровому полі і платять за дії, витрачаючи карти та ресурси. Незіграні карти можуть бути збережені для фази наприкінці раунду, де вони активують серію корисних ефектів.
   Захопливий ігровий процес і прекрасне оформлення зробили «Нескінченну зиму» однією з найбільш очікуваних настолок 2021 року. До того ж на краудфандинговому майданчику Kickstarter гру підтримали майже 12 000 людей.

   Настільна гра «Нескінченна зима. Палеоамериканці» розрахована на 1-4 учасників віком від 12 років, а тривалість однієї партії – приблизно 60-120 хвилин.

   Базова настільна гра «Нескінченна зима. Палеоамериканці» містить такі компоненти:
   Правила гри «Нескінченна зима» англійською мовою

   Доповнення «Нескінченна зима. Пращури» українською додає такі компоненти:
   Правила доповнення «Нескінченна зима. Пращури»  англійською мовою 

   Доповнення «Endless Winter. Rivers & Rafts» додає такі компоненти:
   Правила доповнення «Endless Winter. Rivers & Rafts» англійською мовою

   Доповнення «Endless Winter. Cave Paintings» додає такі компоненти:
   Правила доповнення «Endless Winter. Cave Paintings» англійською мовою

   «Aurora Borealis Module», «Canine Familiars Module» та «Ceremonial Grounds Module» – це малі додаткові модулі, що вводять у гру карти північного сяйва, карти собак і карти обрядів. Ці модулі додають ще більше різноманітності у вашу стратегію.
 
 
 
 
 

   Гра триває 4 раунди, кожен з яких представляє 1 покоління.

   Кожен раунд складається з 3 фаз.
фаза Дій: гравці ходять згідно з порядком ходів, доки кожен гравець не походить тричі.
фаза Затемнення: змінюється порядок ходів і кожен гравець може здійснити дію Затемнення.
фаза Приготувань: підготуйте гру для наступного раунду.

   Після четвертої фази Затемнення починається фінальний підрахунок. Гравець з найбільшою кількістю балів перемагає.

   ФАЗА ДІЙ
   Починаючи з першого гравця, кожен здійснює свій хід. Гравці ходять згідно з вказаним на треку порядком, доки всі не здійснять 3 ходи.
   У свій хід виконайте такі кроки:
1) зіграйте карти культури, щоб негайно виконати вказані на них дії й отримати корисні ефекти;
2) розмістіть 1 фігурку на колонку дій, виконайте обрані дії, сплативши за них очками праці; зіграйте карти племені з руки та/або витратьте їжу для отримання додаткової праці;
3) скиньте зіграні карти;
4) приготуйте колоду Затемнення (тільки в 3-й хід), помістивши будь-яку кількість карт культури та/або племені з руки долілиць у колоду Затемнення над своїм полем гравця.

   ФАЗА ЗАТЕМНЕННЯ
   На початку цієї фази перемістіть маркер раундів на наступну поділку Затемнення. Потім виконайте такі кроки:
1) всі гравці одночасно відкривають свої колоди Затемнення і порівнюють суми очок праці;
2) гравець з найбільшою кількістю праці пересуває свій маркер племені на найвищу позицію треку порядку ходів. Гравець, наступний за кількістю праці, пересуває свій маркер на наступну зверху позицію, і так далі;
3) кожен гравець, згідно з новим порядком ходів, отримує переваги з треку порядку ходів, гексів місцевості та свого поля гравця й активує властивості Затемнення з карт племені.

   ФАЗА ПРИГОТУВАНЬ
   У цій фазі гравці готуються до наступного раунду гри. Усі фігурки повертають на відповідні їм поля гравців. Мисливські землі поповнюються новими картами, порожні місця на виставці Культури заповнюються картами культури з відповідної колоди. Кожен гравець бере 5 карт зі своєї колоди у свою руку, додаючи їх до карт, що вже там були. Потім розпочинається нова фаза Дій.

   Дізнатись більше про ігровий процес ви можете у правилах гри англійською мовою.

   Передзамовлення «Нескінченної зими» триватиме з 18 жовтня до 14 листопада включно. Для всіх, хто оформить та оплатить обрані товари до 14 листопада включно, діє знижка до 25%. Окрім того, всі, хто до 14 листопада включно оформить та оплатить комплект №1, отримають у подарунок додаткові модулі «Aurora Borealis», «Canine Familiars» та «Ceremonial Grounds».





 
   Роздрібна ціна гри «Нескінченна зима» становитиме 1590 грн., доповнень «Пращури»«Rivers & Rafts» і «Cave Paintings» – 663 грн., модулів «Aurora  Borealis», «Canine Familiars Module» та «Ceremonial Grounds» – 133 грн. Доставка запланована на другий квартал 2022 року.
    
     *Якщо у вас є будь-які запитання щодо оплати передзамовлення (лише щодо оплати), напишіть, будь ласка, на e-mail office@igromag.ua.
     **Доставка здійснюється Новою Поштою безкоштовно, якщо загальна сума замовлення перевищує 1000 грн.

   Трейлер гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» з KickStarter:

   Огляд гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» на youtube-каналі FANTASIA Boardgames:

   Огляд гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» на youtube-каналі BoardGameCo:
 
   Огляд гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» на youtube-каналі Rahdo: 
          
   Огляд гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» на youtube-каналі Cardboard Rhino: 
          
   Сторінка гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» на порталі BoardGameGeek.
   Сторінка гри «Нескінченна зима. Палеоамериканці» на краудфандинговому майданчику KickStarter.

   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 5% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись