Це передзамовлення завершено, але вже наприкінці року «Живопис» буде у продажу ;-)

   Ви давно мріяли стати художником, малювати картини і брати участь у різноманітних виставках? Тоді ця неперевершена та чарівна настолочка саме для вас!
   Передзамовляйте нашу нову локалізацію українською мовою – мальовничу настільну гру «Живопис».

   У прекрасній сімейній настільній грі «Живопис» (оригінальна назва – «Canvas») ви будете художниками, що змагаються в престижному арт-фестивалі.

   Збирайте прозорі карти малюнків і натхненно комбінуйте їх, накладаючи одна на одну, аби створити картини. Залежно від того, які карти ви оберете та в якому порядку їх викладете, ви відкриватимете чи закриватимете іконки, щоб заробити переможні бали. Кожна комбінація малюнків створить унікальну ілюстрацію і назву вашої неповторної картини. Коли всі гравці завершують по 3 картини, гра закінчується й учасники рахують переможні бали. Найкращий художник стає переможцем арт-фестивалю!

   Настільна гра «Живопис» розрахована на 1-5 учасників віком від 10 років, а тривалість однієї партії – приблизно 30 хвилин.

   Докладніше ознайомитись із «Живописом» ви можете у правилах гри.   

   Настільна гра «Живопис» містить:
  • 60 прозорих карт малюнків;
  • 1 полотняне ігрове поле;
  • 100 токенів стрічок різних кольорів;
  • 20 токенів натхнення;
  • 12 карт умов отримання ПБ;
  • 20 карт із різним фоном;
  • 32 великі протектори;
  • 1 коробку для карт;
  • правила гри.

 
 
 
   
   В процесі гри ви збиратимете прозорі карти малюнків і викладатимете їх, створюючи картини. Залежно від того, які карти ви оберете та в якому порядку їх викладете, ви відкриватимете чи закриватимете іконки, що активують різноманітні умови підрахунку балів. Кожна комбінація створює цікаву й унікальну ілюстрацію і назву вашої картини. Коли всі гравці завершили по 3 картини, гра закінчується. Гравець із найбільшою кількістю балів виграє і стає найкращим художником!

   ПІДГОТОВКА
   На початку гри кожен учасник бере 3 карти фону в протекторах і 4 токени натхнення. На ігрове поле горілиць викладаються 5 карт малюнків з колоди та 4 карти умов отримання переможних балів (можна обрати будь-яку комбінацію карт умов або використати комбінації, що наведені у правилах).

   ХІД ГРИ
   У свій хід ви повинні або взяти карту малюнку, або завершити картину. Ви можете мати не більше ніж 5 карт малюнків у руці. Якщо у вашій руці вже є 5 карт, ви повинні своєю наступною дією завершити картину.

   Взяти карту малюнку
   Якщо у вашій руці менше 5 карт малюнків, можете взяти 1 карту малюнку з ігрового поля. Можна взяти найбільш віддалену від колоди карту безкоштовно або можна пропустити карти, щоб отримати доступ до ближчої карти і покласти на кожну пропущену карту токен натхнення. Якщо на карті, яку ви взяли, є токени натхнення, візьміть їх разом з картою. Відкрийте нову карту з колоди і покладіть поруч з нею, посунувши решту карт.

   Завершити картину
   Якщо у вас є принаймні 3 карти малюнків, ви можете завершити картину. Виберіть рівно 3 свої карти малюнків і покладіть їх у протектор до однієї з ваших карт фону. Ви можете розмістити їх у будь-якому порядку, однак лише видимі іконки принесуть бали. Накриті іконки ігноруються. Залиште решту карт для майбутніх картин.

   Покажіть свою картину іншим гравцям і прочитайте її назву. Порівняйте іконки на своїй картині з кожною умовою отримання переможних балів і візьміть відповідні кольорові стрічки.

   КІНЕЦЬ ГРИ
   Коли всі гравці завершили 3 картини, гра закінчується. Підрахуйте ваші бали, додаючи їх із кожного набору відповідних стрічок. Щоб зрозуміти, скільки балів принесе кожен набір стрічок, порівняйте кількість стрічок у наборі з відповідною картою умови. Гравець, що набрав найбільше балів, перемагає.

   Докладніше ознайомитися з ігровим процесом ви можете у ПРАВИЛАХ ГРИ.
   *На фотографіях присутні дерев'яні преміум-компоненти, які були лише у kickstarter-версії гри. Токени стрічок та токени натхнення у звичайній версії будуть виготовлені з товстого картону. Дерев'яні преміум-токени можна буде замовити пізніше.
   Передзамовлення настільної гри «Живопис» триватиме з 9 серпня до 5 вересня включно. Для всіх, хто оформить та оплатить передзамовлення до 5 вересня включно, діє знижка 20%, тож вартість гри становить 756 грн.
   Роздрібна ціна настільної гри «Живопис» становитиме 945 грн. Доставка гри запланована на кінець 2021 року.
   
     *Якщо у вас є будь-які запитання щодо оплати передзамовлення (лише щодо оплати), напишіть, будь ласка, на e-mail office@igromag.ua.
     **Доставка здійснюється Новою Поштою за рахунок отримувача, якщо загальна сума замовлення не перевищує 1000 грн., або безкоштовно, якщо загальна сума замовлення перевищує 1000 грн.
   Трейлер гри «Живопис» на youtube-каналі R2i Games:

 
   Огляд гри «Живопис» на youtube-каналі R2i Games:

   Огляд гри «Живопис» на youtube-каналі The Dice Tower:

   Огляд гри «Живопис» на youtube-каналі Rahdo:
 
   Огляд гри «Живопис» на youtube-каналі на youtube-каналі 3 Minute Board Games:

   Сторінка гри «Живопис» на порталі BoardGameGeek.
   Сторінка гри «Живопис» на краудфандинговому майданчику KickStarter.
   Сторінка гри «Живопис» на сайті видавництва R2I Games.
 

   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись