Це передзамовлення завершено, але вже наприкінці листопада «Пантеон» буде у продажу ;-)
   «Не придивляйся зблизька до таїнства Богів» – Есхіл.

   Друзі, пропонуємо вам передзамовити нашу чергову локалізацію українською мовою – доповнення до однієї з найкращих дуельних настільних ігор світу «7 Чудес: Дуель» під назвою «7 Чудес: Дуель. Пантеон».
   З цим доповненням ви зможете пробудити прадавніх Богів, аби використати їхню неймовірну силу. І ми знову підготували для вас декілька комплектів за вигідними цінами, тож мерщій до справи.
 
Комплект №1
   Якщо бажаєте повністю зануритись у захопливе протистояння цивілізацій і показати, хто тут справжній античний лідер, цей комплект саме для вас: базова гра «7 Чудес: Дуель», доповнення «Пантеон» та доповнення «Агора». А всім, хто оформить і оплатить передзамовлення комплекту №1 з 6 вересня до 3 жовтня включно, ми подаруємо зручний органайзер, з яким підготовка до гри буде ще швидшою та простішою. Тож хутчіш замовляйте цей комплект за 1898 грн. і отримуйте свій подарунок!

 
Комплект №2
   Якщо у вас є лише базова гра, вам добре підійде цей комплект: доповнення «Пантеон» та доповнення «Агора»Вартість комплекту для всіх, хто оформить та оплатить передзамовлення з 6 вересня до 3 жовтня включно, становить 1198 грн. Натискайте на кнопку і замовляйте цей комплект.

 
Комплект №3
   Якщо ви поки що не впевнені, що вам потрібне доповнення «Агора», пропонуємо такий комплект: базова гра «7 Чудес: Дуель» і доповнення «Пантеон»Вартість комплекту для всіх, хто оформить та оплатить передзамовлення з 6 вересня до 3 жовтня включно, становить 1299 грн. Натискайте на кнопку і замовляйте цей комплект.

Доповнення «Пантеон»
   Якщо у вас вже є і базова гра «7 Чудес: Дуель», і доповнення «Агора», можете замовити лише доповнення «Пантеон». Вартість доповнення для всіх, хто оформить та оплатить передзамовлення з 6 вересня до 3 жовтня включно, становить 599 грн. Натискайте на кнопку і замовляйте «Пантеон».
 
   Спробуйте домогтися милості Богів або потерпайте від їхньої люті!

   Доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» пропонує вам можливість пробудити прадавніх Богів з 5 різних міфологічних груп, аби використати їхню неймовірну силу. Протягом І Епохи гравці обирають Богів, які пробудяться в ІІ та ІІІ Епохах. Також у грі з’являються ще 2 Чуда (Святиня і Божественний Театр), 3 токени Прогресу та нові будівлі – Великі Храми, які замінюють Гільдії під час III Епохи.

   Докладніше ознайомитись з «Пантеоном» ви можете у правилах гри з цим доповненням.

   У всесвітньо відомій грі «7 Чудес: Дуель» кожен гравець виступає в ролі лідера цивілізації, який споруджуватиме Будівлі та Чудеса світу, розбудовуючи своє місто. Партія триває протягом трьох Епох, у кожній з яких використовується одна з трьох колод карт. Протягом кожної Епохи обидва учасники мають можливість зіграти приблизно по 10 карт, щоб заробити монети, посилити свої армії, зробити наукові відкриття і розвинути свої міста. Здобути перемогу можна трьома способами: військовою перевагою, науковою перевагою і громадянською перемогою.

   Настільна гра «7 Чудес: Дуель» розрахована на 2 учасників віком від 10 років, а тривалість однієї партії – приблизно 30-40 хвилин.

   Доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» містить:
  • 1 поле Пантеону;
  • 15 карт Богів;
  • 1 карту Брами;
  • 5 карт Великих Храмів;
  • 2 карти Чудес;
  • 10 токенів Міфологій;
  • 3 токени Дарів;
  • 1 токен Змії;
  • 3 токени Прогресу;
  • 1 маркер Мінерви;
  • 1 блокнот для підрахунку балів;
  • 1 пам’ятку;
  • правила гри.
 
 

   Гра з доповненням «7 Чудес: Дуель. Пантеон» проходить за базовими правилами, за винятком пунктів, наведених нижче.

   ПЕРЕВЕРТАННЯ КАРТ
   Якщо наприкінці свого ходу вам потрібно перевернути горілиць одну або більше карт зі структури, на яких є токен Міфології або Дарів – ви повинні покласти цей токен перед собою. Токени Міфології визначають, які саме Боги потраплять до Пантеону, а токени Дарів дозволяють зменшити вартість активації карт Богів у Пантеоні

   ВЕЛИКІ ХРАМИ
   Якщо у вас є токен Міфології з тим самим символом, що й на карті Великого Храму, ви можете збудувати цей Храм безкоштовно. Також ви можете збудувати Великий Храм, просто оплативши його вартість. Наприкінці гри ви отримуєте переможні бали за збудовані Великі Храми.

   АКТИВАЦІЯ КАРТ ІЗ ПАНТЕОНУ
   Починаючи з ІІ Епохи, стає доступною нова дія – активувати карту з Пантеону.
   Якщо ви хочете активувати карту з Пантеону:
• сплатіть вартість у монетах або/та токенах Дарів, вказану біля місця, де знаходиться карта Бога або карта Брами;
• взявши карту Бога або карту Брами, покладіть її перед собою та негайно застосуйте її ефект.

   Гра закінчується згідно з умовами базових правил. Не забудьте записати переможні бали за карти Богів у відповідну клітинку блокнота для підрахунку балів.

   Дізнатись більше про ігровий процес ви можете в базових правилах та у ПРАВИЛАХ ГРИ з доповненням «7 Чудес: Дуель. Пантеон».

   Передзамовлення доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» триватиме з 6 вересня до 3 жовтня включно. Для всіх, хто оформить та оплатить обрані товари до 3 жовтня включно, діє знижка 20%. Окрім того, всі, хто до 3 жовтня включно оформить та оплатить комплект №1 за 1898 грн., отримають у подарунок зручний органайзер, з яким стати непереможним лідером могутньої цивілізації буде ще простіше.



   Роздрібна ціна доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» становитиме 749 грн. Доставка гри запланована на кінець листопада цього року.

     *Звертаємо вашу увагу, що базова гра та доповнення «Агора», які входять у комплекти, не надсилаються окремо (всі замовлення відправлятимуться разом з доповненням «Пантеон»).
     **Якщо у вас є будь-які запитання щодо оплати передзамовлення (лише щодо оплати), напишіть, будь ласка, на e-mail office@igromag.ua.
     ***Доставка здійснюється Новою Поштою за рахунок отримувача, якщо загальна сума замовлення не перевищує 1000 грн., або безкоштовно, якщо загальна сума замовлення перевищує 1000 грн.


   Огляд гри «7 Чудес: Дуель» на youtube-каналі Ігромаг – Світ Настільних Ігор:

   Летсплей гри «7 Чудес: Дуель» на youtube-каналі Ігромаг – Світ Настільних Ігор:
 
   Трейлер доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» на youtube-каналі Repos Production: 
          
   Огляд доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» на youtube-каналі The Dice Tower: 
          
   Огляд доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» на youtube-каналі TheGameBoyGeek:

   Огляд гри «7 Чудес: Дуель» на youtube-каналі The Rules Girl: 
 
   Сторінка гри «7 Чудес: Дуель» на порталі BoardGameGeek.
   Сторінка гри «7 Чудес: Дуель» на сайті видавництва Repos Production.
   Сторінка доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» на порталі BoardGameGeek.
   Сторінка доповнення «7 Чудес: Дуель. Пантеон» на сайті видавництва Repos Production.

   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись