Це передзамовлення завершено, але ви можете придбати гру «7 Чудес» за цим посиланням ;-)
 
  Друзі, пропонуємо вам передзамовити нашу нову локалізацію українською мовою – друге видання всесвітньо відомої настільної гри «7 Чудес».
  
   Неперевершена настільна гра «7 Чудес» – одна з найвідоміших настолок сучасності, перша редакція якої зібрала дуже багато номінацій та нагород, а всього у світі було продано понад мільйон коробок. «7 Чудес» одразу посіли перші місця в ТОПах найкращих настільних ігор. Водночас проста й насичена великим вибором стратегій і тактики, ця гра підійде і для запеклих баталій, і для сімейного вечору.

   Ви – лідер одного з семи найвеличніших міст Античності. Розвивайте ваше місто: робіть наукові відкриття, перемагайте у військових походах,  
укладайте торгівельні угоди та зводьте престижні споруди – все для того, щоб привести свою цивілізацію до розквіту. Разом з тим – слідкуйте за розвитком ваших сусідів, оскільки ті мають схожі амбіції. Чи збудоване вами Чудо принесе славу, що залишиться у прийдешніх віках?

   Настільна гра «7 Чудес (2-ге видання)» розрахована на 3-7 учасників віком від 10 років, а тривалість однієї партії – приблизно 30-40 хвилин.

   Настільна гра «7 Чудес (2-ге видання)» містить:
  • 7 планшетів Чудес;
  • 148 карт Епох: 49 карт Епохи І, 49 карт Епохи ІІ та 50 карт Епохи ІІІ;
  • 78 монет: 54 монети номіналом 1 та 24 монети номіналом 3;
  • 48 жетонів Конфлікту: 24 жетони Поразки та 24 жетони Перемоги (по 8 на Епоху);
  • 1 блокнот для підрахунку балів;
  • 3 пам'ятки з описом ефектів;
  • 1 список карт та ланцюжків;
  • правила гри.
 
 
 
   *Текст на всіх картах буде українською мовою. На фотографіях карти з англійської версії гри.
   
   Гра «7 Чудес» триває протягом 3 раундів (Епох), під час яких гравці одночасно розігрують карти одну за одною, розбудовуючи свої Міста. Ці карти представляють різноманітні споруди, які ви можете збудувати: видобувні, виробничі, громадські, комерційні, військові та наукові будівлі, а також гільдії.

   Кожна Епоха триває 6 ходів, під час яких ви всі граєте одночасно. Хід складається з трьох кроків, які відбуваються у такому порядку:
1. Оберіть карту.
   Візьміть отримані карти, не показуючи їх іншим гравцям. З цих карт оберіть 1 та покладіть її долілиць перед собою. Відкладіть решту карт долілиць.
2. Зіграйте цю карту.
   Коли всі обрали собі карту, зіграйте їх одночасно. Ви можете використати цю карту, щоб виконати одну дію з наведених нижче:
А. Спорудити будівлю, зображену на вашій карті.
Б. Спорудити Етап вашого Чуда.
В. Продати карту.
3. Передайте карти з руки.
   Коли всі гравці завершили свої дії, візьміть карти, що залишились, і передайте їх сусіду. Напрямок передачі показаний на звороті карт Епохи. Таким чином ви отримаєте карти від вашого сусіда, які стануть вашими на наступний хід.

   Наприкінці кожної Епохи відбувається війна з двома вашими сусідами. Після завершення 3 Епохи підраховуються переможні бали, отримані за Місто, Чудо, військові звитяги та скарби. Гравець із найбільшою кількістю балів стає переможцем.
 
   Докладніше ознайомитися з ігровим процесом ви можете у ПРАВИЛАХ ГРИ.
   Вартість передзамовлення гри «7 Чудес (2-ге видання)» за умови оплати до 31 березня включно становить 990 грн. Також на етапі передзамовлення (з 3 до 31 березня включно) ви можете купити гру у розстрочку, сплативши спочатку лише 500 грн., а решту 500 грн. вже перед відправкою вам гри. 
  
   Роздрібна ціна гри «7 Чудес (2-ге видання)» становитиме 1290 грн. Доставка гри запланована на кінець весни цього року.
   
     *Якщо у вас є будь-які запитання щодо оплати передзамовлення (лише щодо оплати), напишіть, будь ласка, на e-mail office@igromag.ua
     **Підтвердження оплати передзамовлення надійде на вказаний Вами номер телефону протягом 24 годин після оплати.    
     ***Доставка здійснюється Новою Поштою за рахунок отримувача, якщо загальна сума замовлення не перевищує 1000 грн., або безкоштовно, якщо загальна сума замовлення перевищує 1000 грн.
   Порівняння старого і нового видання гри «7 Чудес» на youtube-каналі Ігромаг – Світ Настільних Ігор:

 
   Розпаковка гри «7 Чудес (2-ге видання)» на youtube-каналі Repos Production:

   Огляд правил гри «7 Чудес (2-ге видання)» на youtube-каналі Repos Production:
 
   Огляд гри «7 Чудес (2-ге видання)» на youtube-каналі Never Bored Gaming:
    
   Порівняння старого і нового видання гри «7 Чудес» на youtube-каналі The Dice Tower:

   Сторінка гри «7 Чудес (2-ге видання)» на порталі BoardGameGeek.
   Сторінка гри «7 Чудес (2-ге видання)» на сайті видавництва Repos Production.

  UA | RU

Программа лояльностиМой заказСтатусы проектовХочу локализациюКлуб ИгромагПартнерамОплата и доставкаОбмен и возврат товараКонтакты

Мой кабинетСписок желаний

г. Киев, ул. Ивана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Вс: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись