А в нас свято!

Вже 5 років ми локалізуємо ігри. З 2011 ми встигли перекласти  та адаптувати для українського гравця «Цитаделі», «Саботера», «Луні Квест», «Маленького принца», «Доббл», «Швидерця», «Діксіт»… Кожна з цих ігор є особливою. Ми ніколи не беремося до локалізації продукту, що нам не подобається. Насамперед граємо, вивчаємо правила, аналізуємо. Обираємо саме те, що припаде до душі українцям, зможе збагатити сімейне дозвілля, стати нагодою для гарного настрою і чудових спогадів.

Вийшли за рамки

Вже в грудні в Україну приїде «Геометрія уяви». Це весела гра для вечірок з досить незвичайною механікою За допомогою прозорих карток з малюнкам гравцям доведеться ілюструвати різноманітні завдання. Привабливість в тому, що картки можна складати одна на одну, поєднуючи в єдиний малюнок, рухати, створюючи анімацію, або взагалі будувати з них об’ємні зображення. Простір для фантазії просто величезний.

Це одна з найскладніших ігор, з тих які ми локалізували. Складна не для гравців, а саме для нас. Ми не могли просто перекласти слова українською і зупинитися на цьому. Бо хто зможе згадати плавця Майкла Фелпса, фільм «Телеведучий: Легенда про Рона Бургунді» або таке місце в Парижі як Бато-Муш, та й ще зобразити їх так, щоб інші змогли легко відгадати? Ні, перед нами стояло завдання відібрати вживані українські слова, знайти пісні та фільми знайомі кожному, обрати найрідніші та найпопулярніші туристичні місця... А ще й зробити так, щоб гра була цікавою і зрозумілою і для 10-ти і для 40ка річного.

І ми впоралися! Тому з гордістю представляємо вам «Геометрію уяви», що вже їде в Україну. Пропонуємо спробувати та отримати масу задоволення від гарної і цікавої гри.

І це не кінець

Звісно, ми не збираємося на цьому зупинятися. Вже зараз ми працюємо над двома дуже крутими іграми. У 2017 році вони прибудуть до України з правилами солов’їною. Одна з них здобула безліч нагород і встигла полюбитися гравцям з усього світу, інша – зовсім новий проект, але від того не менш цікавий. Ми впевнені, що вони вам сподобаються, так само як і нам. Бо ми задля цього працюємо. Після стількох років роботи над локалізаціями, ми точно можемо сказати що робимо це з любов’ю. З любов’ю до ігор, і до вас, наші дорогоцінні гравці.
 

  UA | RU

Программа лояльностиМой заказСтатусы проектовХочу локализациюКлуб ИгромагПартнерамОплата и доставкаОбмен и возврат товараКонтакты

Мой кабинетСписок желаний

г. Киев, ул. Ивана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Вс: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись